Azar Goruntulu Sohbet

Azar görüntülü konuşma uygulaması uygulamalar arasında en popüler olandır. İnsanların internet üzerinden arkadaşlık arama merakından dolayı bu tür uygulamalar geliştirilmiştir. Azar görüntülü sohbet uygulaması, son yılların en çok kullanılan uygulamaları arasına girmiştir. Dünya çapında insanların her yerden arkadaşlık kurabilmesi için geliştirilen bu uygulama farklı ülkelerden ve şehirlerden insanların tanışmasına hatta dostluklar kurabilmesine aracı olmuştur. Azar görüntülü konuşma uygulamasının en beğenilen özelliği ise beğenmediğiniz insanı ekranı kaydırarak geçebilmenizdir. Tüm bu özellikleri sayesinde Azar uygulaması oldukça indirilmektedir. Azar görüntülü sohbetin asıl amacı farklı şehirlerde bulunan insanların birbirleriyle görüntülü sohbet kurabilmesidir.

Azar Görüntülü Konuşma Nedir?
Azar görüntülü sohbet uygulaması farklı insanların sohbet edebildiği bir platformdur. Farklı ülke ve şehirlerdeki insanlar ile canlı olarak sohbet edebilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulaması sayesinde telefonunuzun ön kamerası açık olduğu her zaman bu uygulamayı kullanan insanlar ile görüntülü olarak muhabbet edebilirsiniz. Bu uygulamada telefonunuzun sadece ön kamerası açık olur. Telefonda uygulama açıkken ekranı sağdan sola doğru kaydırarak yeni kişi eşleştirmesi yapabilir ve farklı insanları bulabilirsiniz. Azar uygulamasına ilk olarak üye olmak istediğinizde mail adresi veya Facebook ile giriş yapmanız yeterli olacaktır.
Azar Görüntülü Konuşma Uygulaması Nasıl Kullanılır?
İlk olarak cep telefonunuzda bulunan mağazada Azar yüklemelisiniz. Azar görüntülü sohbet uygulamasına ilk kayıt yaptıracaksanız eğer uygulama sizlerden mail ya da Facebook hesabınız ile kayıt olmanızı isteyecektir. Azar görüntülü sohbet uygulamasına kayıt yaptırmak çok kısa sürer. Üyelik işlemleri tamamlandıktan hemen sonra giriş yaparsınız ve uygulamanın açılmasını beklersiniz. Uygulama açıldıktan hemen sonra ise üst menüde bulunan butonlardan en sağdakine basmalısınız. Ardından uygulama otomatik olarak sizlere ön kamerayı açar. Ön kameranız açıldıktan hemen sonra ekranı sağdan dola doğru kaydırarak kişi eşleşmesine başlayabilirsiniz. Ancak ekranı sağdan sola kaydırdıktan sonra yeni bir kişiyle eşleşmek için bağlandığınız kişiyle en az 5 saniye boyunca görüşmelisiniz.
Azar Nasıl İndirilir?
Azar görüntülü sohbet uygulaması Android ve İOS işletim sistemi kullanan telefonların mağazalarında bulunur. Azar görüntülü sohbet indir yazısını mağazada aratarak kolaylıkla uygulamaya erişebilirsiniz. Azar görüntülü konuşma ile haftanın her günü internet erişimin olduğu her yerde tanımadığınız insanlar ile görüşme yapabilirsiniz. Aynı platformda farklı insanları ekleyerek yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
Azar Görüntülü Konuşma Uygulaması Her Telefona ve Bilgisayara İndirilebilir Mi?

Azar görüntülü konuşma uygulaması Android ve İOS işletim sistemi olan tüm telefonlara indirilebilir. Azar görüntülü konuşma uygulamasını masaüstü bilgisayarlarda çalıştıramazsınız. Program geliştiricileri bu konu üzerinde henüz bir çalışma ve geliştirme yapmamıştırlar. Ancak masaüstü uygulaması olarak geliştirilen android platformlar bulunmaktadır. Bu platformlar üzerinden Azar uygulamasını indirerek yine farklı insanlarla konuşabilme hakkına sahip olabilirsiniz. Ancak cep telefonlarında bu uygulama daha iyi desteklenmektedir. Bu nedenle ilk olarak hedef cep telefonlarınızda kullanmak olsun. 

Comments

  1. Replies
    1. Hani sen hiç bilmezdinya bunları hep iftira demi bunlar her şeyi yapan amma hep iftiraya uğramış olun Allah'a havele ettim seni

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri

Azar’da Hesabın Askıya Alınması