Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri

Azar görüntülü sohbet uygulamasında değerli taşlar çeşitli servisleri kullanmak için gereklidir. Bu taşların kullanımı ve özellikleri ile merak edilenleri ve ödeme işlemlerini bilmeniz uygulamayı daha etkin kullanmanızı sağlayacaktır.

Değerli Taş Nedir ve Ne İşe Yarar?

Azar değerli taşlar, ekstra görüntülü aramalar, cinsiyet ve bölge tercihleri ya da arkadaş ekleme gibi işlemleri yapmak için kullanılan araçlardır. Preminium servisleri kullanmak için değerli taşlarınızın olması gerekir.

Nasıl Değerli Taş Satın Alabilirim?

Keşfet simgesine tıkladığınızda ekranda sağ üst köşede elmas simgesini göreceksiniz. Simgeye tıkladığınızda farklı fiyat seçenekleriyle değerli taş satın almanız da mümkün olacaktır. Farklı fiyat aralıkları ve değerli taş miktarlarıyla belirlenen listeden seçim yapabilirsiniz.

Nasıl Bedava Değerli Taş Kazanabilirim?

Değerli taş satın alabileceğiniz gibi bedava olarak da kazanmanız mümkün olmaktadır. Nasıl bedava değerli taş kazanırım diyorsanız, uygunsuz davranış sergileyen kullanıcıları rapor etmeniz gerekir. Gerçekten uygunsuz olan kişileri bildirmeniz değerli taş hediyesi kazanmanızı sağlar. Ancak hatalı bildirimler sizin hesabınızın askıya alınmasına neden olabilir.

Değerli Taş Satın Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

Bazen sistem güncellemesi ya da benzeri teknik sorunlar nedeniyle değerli taş satın almakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun önüne geçmek için çalışan ekibimiz, kredi kartınızın online alışverişe açık olmadığı durumlar haricinde hızla çözüm sunmaktadır. Kredi kartınızın ya da sanal kartınız internet alışverişlerine açık olduğunu kontrol ederek kararınızı verebilirsiniz.

Para İadesi Talep Ediyorum

Satın almalarınızla ilgili para iadesi talepleriniz için, arkadaşlar bölümünden ayarlar çarkına tıklayın. Ardından yardım bölümüne tıklayarak bir talep gönderin ve sorununuzu açıkça yazın. Talep gönderimi sonrasında dosya ekle kısmından faturanızı ekleyerek gönderin. Değerli taşlarınızı harcadıysanız size para iadesi konusunda yardımcı olunmayacaktır.

Faturanızı görüntülemek için https://support.google.com/store/answer/6160235 adresinden bilgi alabilirsiniz. Kısa sürede müşteri temsilcileri size yardımcı olmak için hizmet veriyor olacak.

Değerli Taş Satın Aldım Ama Hesabıma Yüklenmedi

Değerli taş satın aldım ama hesabıma yüklenmedi sorusunu soranlardan biriyseniz sistemden çıkıp tekrar giriş yaparak sorununuzu çözebilirsiniz. Bunun için uygulamadan çıkın, cihazınızı kapatıp tekrar açın ve giriş yapın.

Eğer sorun düzelmezse arkadaşlar sekmesine gidip ayarlar çarkından yardıma tıklayın. Bir talep gönder kısmından Google Play faturanızı dosya ekle kısmına ekleyip, sorunuzu yazın.

VIP Üyeliği Nedir?

Azar uygulaması VIP üyelik yaptıran kullanıcılar, birçok ayrıcalıktan yararlanma imkanına sahiptir. Bunlar;

  • Bulunduğunuz konumu değiştirme,
  • Bölge tercihlerini ücretsiz seçme,
  • Kullanıcı adı değişikliği,
  • VIP rozeti açıp kapama,
  • Arka kamera kullanma,
  • Eşleşme sırasındaki reklamları kaldırma gibi birçok ayrıcalıktan yararalanabilirsiniz.

VIP üyeliğini keşfet kısmındaki taç işaretine tıklayarak alabilirsiniz. Üyelikten çıkmak istediğinizde de Google Play Store üzerinden iptal edebilirsiniz.

Azar görüntülü sohbetle ilgili daha fazlasına ulaşmak için Youtube resmi hesabını ziyaret edebilirsiniz.

The post Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri appeared first on Azar Görüntülü Sohbet.



source http://azargoruntulusohbet.com/azar-hesabi/azarda-degerli-taslar-ve-odeme-islemleri/

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Azar’da Hesabın Askıya Alınması

Azar Goruntulu Sohbet