Azar Görüntülü Sohbet

Günümüzde yeni arkadaşlıklar kurmak isteyenler belirli platformlarda arkadaş aramaktadırlar. Azar uygulaması dünya üzerindeki insanlar tarafından heyecanla karşılanmış yeni arkadaş edinmek için açılan görüntülü konuşma uygulamasıdır. Sosyal ağlar üzerinden arkadaş edinmenin oldukça zorlandığı bu zamanlarda Azar görüntülü konuşma sayesinde birbiriyle farklı ülkelerde ve farklı dilleri konuşan insanlar bir araya gelmektedir. Azar dünya üzerinden herhangi bir ülkeden veya şehirden görüntülü konuşma yapmanızı sağlayan bir uygulamadır. Yeni gelen eklentiler ile artık görüntülü konuştuğunuz kişileri ekleyip ücretsiz olarak özelden konuşabilir ve mesajlaşabilirsiniz. Dünyanın en hızlı gelişen uygulamaları arasında yer alan Azar görüntülü konuşma uygulaması 10 haftada ortalama 1 milyon kullanıcısı ile en çok popüler olan ve kullanılan Instagram uygulamasının önüne geçmiştir.

Azar Görüntülü Konuşma
Azar görüntülü konuşma sayesinde rastgele insanlar ile sohbet etme hakkına sahipsinizdir. Bölge ve yer seçerek herhangi ülke veya şehirdeki insanlar ile kolayca canlı olarak iletişim kurabilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulaması akıllı telefonunuzun ön kamerası açıkken aynı sizin gibi arkadaşlık kurmak isteyen insanlar ile canlı sohbet ve görüntülü konuşma imkanı sunan bir uygulamadır. Azar görüntülü konuşma uygulamasında telefonunuzun ön kamerası sürekli olarak açıktır ve görüntünüz karşı tarafa aktarılmaktadır. Ekranınız açık olarak kaldığı zaman ekranınızı soldan sağa doğru kaydırarak görmek istemediğiniz insanları geçebilirsiniz. Ancak bunun olabilmesi için yeni gelen her insanla en az 5 saniye boyunca iletişim kurmanız gerekmektedir.

Azar Nasıl Kullanılır?

Azar uygulaması tüm Android ve İOS işletim sistemleri tarafından desteklenmektedir. İlk olarak telefonunuzun uygulama mağazasında Azar yüklemeniz gerekir. Azar görüntülü sohbet uygulamasına ilk kayıt olmak için mail adresiniz ile giriş yapmanız gerekir. Azar uygulamasına mail adresiniz ile dakikalar içerisinde kolaylıkla kayıt yapabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizin hepsi tamamlandıktan sonra kendi bilgileriniz ile giriş yaparsınız ve uygulama açılıncaya kadar beklemek zorunda kalırsınız. Uygulama açıldıktan sonra üst menü üzerinde bulunan butonlardan en sağdakine dokunmalısınız. Ardından ön kameranız açılır ve uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ön kamera açıldıktan hemen sonra ekranı sağdan sola doğru kaydırarak kişi eşleşmesini gerçekleştirirsiniz ve yeni kişiler ekrana gelir.

Azar Nasıl İndirilir?

Azar görüntülü sohbet uygulaması Android ve İOS işletim sistemi kullanan telefonların mağazalarında bulunur. Azar görüntülü sohbet indir yazısını tüm android ve ios uygulamaların yazarak cihazınızın mağazasında rahatlıkla indirebilirsiniz. Azar görüntülü uygulama sayesinde günün tüm saatleri boyunca internet erişiminin olduğu her yerde değişik insanlar ile görüntülü konuşma fırsatı yakalarsınız. Buna ek olarak yeni arkadaşlarda ekleyebilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulamasını internet üzerinden apk olarak android cihazlara yükleyebilirsiniz. Ancak İOS işletim sistemi kullanan cihazlara sadece mağaza üzerinden indirme yapabilirsiniz. Uygulama üzerinden bulunan yeni efektler ile görüntünüzü çok canlı bir hale getirip yeni arkadaşlarla güzel bir şekilde sohbet edebilirsiniz. Azar görüntülü sohbet sayesinde farklı insanlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Son derece basit bir ara yüzüne sahip olan Azar görüntülü konuşma uygulaması tüm insanlar tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir. Basit ve kullanışlı bir ara yüzü sayesinde en popüler uygulamalar arasında yer alır. 

Azar Görüntülü Konuşma Uygulaması Her Cihaza İndirilebilir Mi?


Azar internet ve cep telefonu üzerinde görüntülü konuşma uygulamaları arasında en popüler olmuştur. Azar telefona görüntülü indirilir mi sorusu son günlerde internet üzerinden çok fazla sorulmuştur. Ön kamerası bulunan Android ve İOS işletim sistemi kullanan her akıllı telefona Azar görüntülü konuşma uygulaması indirilebilir. Azar görüntülü konuşma uygulaması masaüstü bilgisayar üzerinden kullanılamaz. Azar görüntülü konuşma uygulaması ile farklı ülkeden veya şehirden olan insanlar ile kolaylıkla tanışabilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulaması akıllı telefonların hemen hepsini desteklemektedir. Azara giriş yaparak cep telefonunuz ile farklı insanlarla canlı bir şekilde sohbet kurabilirsiniz. Azar görüntülü sohbet uygulamasına masaüstü bilgisayarlardan giriş yapma şansınız bulunmamaktadır. Azar görüntülü sohbet uygulaması platformu kendisini henüz masaüstü uygulaması için geliştirmemiştir. Ancak Android platformları destekleyen masaüstü uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde Azarı indirip masaüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Cep telefonu kadar sağlıklı olmayacağı kesindir. Çünkü kamera farkı ve dokunmatik ekran farkı nedeniyle Azar uygulamasını cep telefonunuzdan kullanmanız sizin için daha verimli olacaktır. 

Comments

Popular posts from this blog

Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri

Azar’da Hesabın Askıya Alınması

Azar Goruntulu Sohbet