Azar Görüntülü Sohbet Uygulaması Hesabı

Azar chat uygulaması gençlerin yeni tutkusu olarak biliniyor. Görüntülü konuşmaya bir deneyim katan Azar ile birçok ülkeden insanla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

130’u aşkın ülkeden milyarlarca insanın kullandığı bu uygulama, iletişim kurmak görüntülü sohbette yeni bir deneyim yaşamak için oldukça idealdir. Birçok kişinin tercih ettiği görüntülü sohbet konusunda en iyi deneyimi yaşaması için tercih ettiği Azar, saniyeler içinde birçok insanla tanışmanızı ve merhaba demenizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanmak için üye olmanız ya da Facebook hesabınızla sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.

Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Azar canlı sohbet sizi memnun etmediyse ya da hesabınızı kalıcı olmak silmek isteyebilirsiniz. Bu durumda arkadaşlar kısmına girerek Azar hakkında bölümünü tıklayın. Burada hesabımı sil bölümünü tıkayarak kalıcı olarak hesabınızı silebilirsiniz. Hesabınızı sildiğinizde hesabınızdaki değerli taşları, arkadaşları ve diğer bilgilerinizi dönüşü olmayacak şekilde sileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Google Play üzerinden de uygulamayı silmeniz oldukça önemlidir. Aksi halde ödeme yapılan bir seçenekle üye olduysanız ödemeler devam edilebilir.

Azar’da Kişisel Bilgilerimi Nasıl Düzenleyebilirim?

Maalesef Azar uygulaması sisteminde henüz kişisel bilgilerin düzenlenmesi mümkün değildir. Bu yüzden bir sosyal medya sitesi gibi istediğiniz zaman bilgilerinizi değiştirme şansınız olmamaktadır. Bilgileriniz temel olarak yazdığı için, şimdilik sistemden bu konuda bir değişiklik yapılması mümkün değildir.

Azar Kimliği Nedir ve Nasıl Oluşturulur?

Azar ID, yani Azar kimliği arkadaşlarınızın sizi eklemesi için kullanacağı bir özel koddur. Arkadaşlar sekmesinde Azar kimliği yazan kısımda görebileceğiniz Azar kimliği oluştur bölümüne tıklayarak Azar kimliğinizi oluşturabilirsiniz. Azar sistemine üye olmak için Azar görüntülü sohbet nedir merak edenler Facebook hesaplarıyla da sisteme üye olabilmektedir. Bu şekilde de üye olduğunuzda Azar kimliğinizi kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Azar Facebook hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Azar’da Nasıl Oturum Açabilir ve Kapatabilirim?

Azar sohbet indir yazarak App Store ya da Play Store üzerinden uygulamayı indirdikten sonra giriş bölümden oturum açabilirsiniz. E posta adresinizi ve şifrenizi yazarak oturum açarak, sisteme girebilirsiniz. Oturumu kapatmak için de ayarlar çarkından oturumu kapat bölümüne tıklayarak sistemden çıkabilirsiniz. Güvenliğiniz için oturumuzu kapatarak uygulamadan çıkabilirsiniz.

 

The post Azar Görüntülü Sohbet Uygulaması Hesabı appeared first on Azar Görüntülü Sohbet.



source http://azargoruntulusohbet.com/azar-hesabi/azar-goruntulu-sohbet-uygulamasi-hesabi/

Comments

Popular posts from this blog

Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri

Azar’da Hesabın Askıya Alınması

Azar Goruntulu Sohbet