Azar’da Hesabın Askıya Alınması

Dünyanın her yerinden ücretsiz olarak kullanan Azar programına dileyen herkes üye olabilir. Görüntülü sohbet uygulamaları arasında bulunan Azar’da karşınızdaki kullanıcılara kurallara ihlal edecek bir davranışta bulunursanız, burada karşınıza çıkacak bazı durumları kabullenmeniz gerekebilir.

Azar uygulaması olumsuz örnek gösterilebilecek davranışlarda hesabınızı askıya alabilir, ya da karşınızdaki kişinin hesabını askıya alabilir. Konuştuğunuz kişi size uygunsuz bir davranışta bulunduysanız bu kişiyi şikâyet edebilirsiniz.

Sohbet sırasında karşınızdaki kişiyi şikâyet etmek için ekranın sol tarafında bulunan “Işık” işaretine tıklayın. Karşınıza çıkan pencereden şikâyet türünüzü seçin. Bu işlemle raporunuz tamamlanacak ve karşınızdaki kişiyi şikâyet etmiş olacaksınız.

Kullanıcılara güvenilir bir görüntülü sohbet deneyimi yaşatmak için kullanılan Azar, tacizleri engelleme konusunda oldukça hızlı çalışmakta ve güvenliği tehdit etmeyecek şekilde kullanım oranını arttırmayı hedeflemektedir.

Hesabım Neden Askıya Alındı?

Azar programında bazı durumlarda hesaplar askıya alınabilir. İşte “Azar programında hesabım neden askıya alındı?” sorusunun cevabı:

-Nefretli bir söylem

-Ayrımcı bir söylem

-Küfürlü konuşma

-Uygunsuz profile sahip olma

-Uygunsuz görüntü gönderme

-Uygunsuz profil resmine sahip olma gibi durumlarda hesabınız veya da karşınızdaki kişinin hesabı askıya alınır.

Tüm bu gerekçeler hesabınızın askıya alınması için yeterlidir. Diğer insanları rahatsız edecek her türlü paylaşım, sizi sistemden uzaklaştırmaya neden olur.

Hesabım Ne Kadar Süre Askıda Kalacak?

Azar’da hesapların askıya alınabileceğini söylemiştik. Hesapların askıya alınması farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Bu farklı sebeplere göre, askıya alınma sürenizde değişebilir. Hesabınızın neden askıya alındığını ve askıya alınma sürenizin ne kadar olduğunu öğrenmek için sayfada bulunan “Keşfet” bölümüne tıklayın. Karşınıza çıkan ekranı sağdan sola kaydırarak hesabınızın neden ve ne kadar süreyle askıya alındığını öğrenin.

Durumda bir terslik olduğunu düşünüyorsanız, mail atabilirsiniz. Ancak paylaşımlarınız hakaret, taciz ve tehdit içeriyorsa hesabınızın askıya alınması ve sistemden süresiz uzaklaştırılmanız söz konusu olabilir.

Diğer Kullanıcılar Uygunsuz Davranışta Bulunursa Ne Yapmalıyım?

Bu platformun çok büyük bir alanı kapladığını belirtmiştik. Azar uygulaması dünyanın her yerindeki kullanıcıları kapsar. Sohbet sırasında size uygun düşmeyen bir davranışla karşılaştığınızda ne yapmalısınız?

Uygunsuz bir davranışla karşılaştığınızda sohbet, eşleşme ya da geçmiş sekmesindeki “!” işaretine tıklayarak rapor edebilirsiniz. Şikayetiniz sonrası kullanıcının mesajları ya da size yönelik rahatsız edici mesajı incelenerek gerekli olan cezai işlem yapılır. Kullanıcının size ulaşması engellenmiş olur.

Bana Mesaj İçerisinde Uygunsuz Fotoğraf Gönderilirse Ne Yapmalıyım?

Sohbet sırasında karşınızdaki kişiden uygunsuz bir fotoğraf gelirse:

-Fotoğrafa tıkladıktan sonra ekranın sol kısmındaki “!” işaretine tıklayın.

-Fotoğrafın kayıt altına alınabilmesi için parmağınızı ortalama 2 saniye boyunca fotoğrafın üzerine basılı tutun.

Yapılan şikâyetler ile birlikte kullanıcılar için daha sağlıklı ve güvenilir bir sohbet ortamı oluşturuluyor. Bu yüzden herhangi bir sorun olduğunda şikayet etmekten çekinmemelisiniz.

Daha fazlası için azargoruntulusohbet.com ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

The post Azar’da Hesabın Askıya Alınması appeared first on Azar Görüntülü Sohbet.



source http://azargoruntulusohbet.com/azar-hesabi/azarda-hesabin-askiya-alinmasi/

Comments

  1. Bedava kesintisiz sohbet için sizlerde aramıza katılın uyeliksiz sohbet edin.
    Sohbet
    Sohbet Odaları
    ircdforumu.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Azar’da Değerli Taşlar ve Ödeme İşlemleri

Azar Goruntulu Sohbet